tirsdag 26. april 2011

Sukker slave

Endelig er ungene i seng og kvelden er MIN.....og jeg tenkte å kose meg med litt godis til fruene....må jo ha litt....... og jeg har jo TRENT....men det er TOMT!! ........hvert et skap er endevent....alle mulige gjemmeplasser undersøkt. Til og med på ungenes rom har jeg letet, med LUPE. Men det er bare å ta opp kampen mot søtsuget, og denne kampen skal jeg vinne!


I stedenfor lytter jeg til den fornuftige som sitter på min skulder og sier: "kutt opp noen grønnsaker i en skål, det er godt for kroppen".....,så i kveld blir det ¨GRØNNSAKER og VANN.....i stedenfor sjokkolade og kaffi som det har vært hver dag hele påsken.
Nå skal jeg kose meg med Frustrerte Fruer.

Er det bare jeg som har søt-sug etter alt det søte vi har puttet i munnen i påsken?

Håper du har hatt en topp dag.

Kniiiiiiiiiib!

4 kommentarer:

 1. Søtsug, ja, "erru`gæærn"! Det er praktisk talt mellomnavnet mitt... alt går ned, kaker, sjokolade, smågodt - you name it, I`ll eat it! :P

  Men må si du er imponerende flink, da! Og se så fristende det ser ut! Og så føler man seg jo sååå mye bedre etterpå...

  SvarSlett
 2. Flink så lenge det varte....fant et lite sjokkolade egg i barnehagesekken til minsten (fra påskeharen i barnehagen)....små barn kan da ikke ha sjokkolade til frokost midt i uken, så jeg lurte det i lommen min, og nå gjør det nytten som reserve fettlager rundt magen min...hi hi...so long....

  SvarSlett
 3. Takk for "kaffe-besøket" i morges! Jeg kjenner så alt for godt til dette søtsuget!Spesielt når det har vært mye en stund ja! Du er nok ikke den første som har ranet ungene nei..
  Heldig du som har en erstatning da! jeg er allergisk (eller overømfintlig) for råe grønnsaker og frukt:( Da er det vanskelig å finne på sunn snacks..
  Ha en fin dag!

  Klem fra Hanne:)

  SvarSlett
 4. Kjenner det med kryss allergien jeg også Hanne, spesielt gultrøtter, nøtter og epler kan jeg ikke spise...

  Ha en fin dag Hanne! Nå skal jeg sette meg ut i solen og lese om "motivasjon"

  SvarSlett