lørdag 7. mai 2011

Minner fra farmors hage

Hageinteressen har jeg fått fra min farmor. Farmors hage hadde liljekonvall, peoner, kjempekonvall, liljer, løyntnantshjerter, skaugum, roser, tulipaner, valmuer m.m. Minnes også at hun fikk Gand hagelags pris for vakreste hage en gang.....
Desverre er farmor gått bort, men minnene etter henne og opplevelsene vi hadde sammen har jeg bevart godt inne i hjertet mitt. Farmor var også utrolig flink å hekle, så jeg har fått både duker, puter og brikker etter henne.
Deler litt blomsterminner med dere i bilder...

løyntnantshjerter i all sin majestet.....
peoner, både rosa, hvite og cerise.
Marikåpe med noen regndråper i hatten.....

dette er trekk til puter, tenkte å sy nytt hvitt trekk til putene også skal hekelet være utpå...

Bildene er hentet fra min egen hage. Nå skal jeg ut å ha en effektiv dag i hagen.

Ha en nydelig lørdag. Takk igjen forkommentarer og godeord som dere legger igjen, blir superglad for det!


Klem

6 kommentarer:

 1. Hei vennen ♥
  Nydelige bilder og herlige minner du har ♥

  Ha en herlig dag i hagen ♥

  God knib fra meg ♥

  SvarSlett
 2. Ja det er bare kos nå ,en kan se og stelle med blomstene. Du har fått så mange fine stauder ,fine bilder kos deg Marit.

  SvarSlett
 3. Hageglede er en fin arv å ta med seg! Koselig å kunne bruke noen av de samme plantene som din farmor brukte i din egen hage. Riktig god helg til deg:-)

  SvarSlett
 4. Nydelige bestemorplanter som er like aktuelle i dag. Flotte heklearbeider du har fått. De fortjener å komme fram i lyset.

  SvarSlett
 5. Så vakre blomster! Jeg drømmer om at hagen min en dag skal bugne av de nydeligste vekster! Jeg har fått en eiendom med flotte muligheter for en idyllisk hage, men dette er første sommeren vi bor her,så må nok smøre meg med tålmodighet;)
  Her inne hos deg er det i allefall masse innspirasjon å hente! Fine heklearbeider du har arvet, gode minner å ta vare på!

  Klem fra Hanne:)

  SvarSlett
 6. Koselige hilsner fra dere alle. Ja minner er viktige å ta vare på.
  Så kjekt at jeg kan være til inspirasjon Hanne. Du som er så flink med hendene får nok akkuratt den hagen du ønsker deg.

  Ha en god kveld jenter. Klem

  SvarSlett