mandag 2. mai 2011

Deling av Hosta.....

Et lite spørsmål til dere hagevenner:

Er det forseint å dele min store hosta tue nå, og hvordan gjør jeg det?
Et lite spørsmål til: jeg er medlem av Norske hageblogger, men hvordan legger jeg til link på siden min?


Ha en nydelig dag, her er det litt kjøligere en det har vært i det siste.

4 kommentarer:

 1. God formiddag :)

  Jeg får snakke ut fra egen erfaring, jeg har delt hostaer som har kommet så langt som bildet viser, og det har gått helt fint. Bruker stikkspaden til dele, stikke godt ned og obs på få med mest mulig røtter. Og passe på vanne jevnlig den første tiden til planten har etablert seg. Lykke til!

  Hageblogger-link: jeg kopierte egenskaper på bildet som du finner inne på Moseplassen, og la det inn som bilde-gadget, hvor jeg også legger inn blogadressen til Hageblogger. Hm...vet ikke jeg fikk forklart det så godt men...men lykke til her også :)

  SvarSlett
 2. jeg kan desverre ikke hjelpe deg, for jeg er helt uten hageerfaring. Har nå en to mål tomt å bolter meg på, så kunnskap skal jeg skaffe meg etterhvert;) Gleder meg til å følge dine hagesysler! Vil bare ønske deg en god dag!

  Klem fra Hanne:)

  SvarSlett
 3. Ser du har fått god hjelp av Ingrid Andrea, både med hostaen og linkingen.
  Jeg har også tenkt å dele min hosta, for å ta en del av den over i noen krukker. Leste et godt tip om at da ble den ikke spist av sneglene.
  Ha en fin tirsdagskveld.
  Klem fra Mio

  SvarSlett
 4. Jag delar hostan för fullt fortfarande och många hamnar i krukor för det blir så vackert. Den är tålig och kommer ändå.

  Tack för titten
  Anna

  SvarSlett